Spectaculaire en prikkelende foto safari’s in Afrika

Ku Sungula Travel onderscheid zich in een volledig verzorgde en ontzorgde bijzondere fotosafari’s vol verassingen!

De spectaculaire landschappen en een grote variatie in wildlife: ongerept, ruig en puur. Een onvergetelijk avontuur met bijzondere fotomomenten en een overweldigende (natuur) beleving.

Over Afrika kunnen wij slechts in superlatieven spreken: de kleuren zijn intens, de ruimte is oneindig en het licht is onbeschrijfelijk. Afrika is een continent van grote contrasten. Er zijn besneeuwde bergtoppen, dorre woestijnen, uitgestrekte savannen, prachtige mensen en natuurlijk de fantastische dieren.  Het continent Afrika biedt u een groot aantal mogelijkheden voor een onvergetelijke reis!

“Onderschat niet het belang van een foto! Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”

Image

Ku Sungula Travel foto safari’s

De foto safari’s uitgevoerd door Ku Sungula Travel worden begeleid door een professionele fotograaf met een uitgesproken passie voor natuur fotografie in Afrika.

Zijn/haar doel is:

 • U te laten genieten van het creëren van sfeervolle, verassende foto’s
 • Het samen met u zoeken naar creatieve invalshoeken om zo te proberen met de gemaakte beelden verwondering en verassingen teweeg te brengen
 • Naast genieten en de reiservaring in de ongerepte, pure natuur een oog te krijgen voor het maken van afwisselende beelden
 • Het maken van goede en creatieve composities die zorgen voor afwisselende foto’s
 • Reizen en fotograferen waarbij je als deelnemer niet alleen proeft, ervaart en beleefd, maar ook leert hoe je deze indrukken en ervaringen vastlegt in een perfecte foto

“Beslis voordat je afdrukt………………. Fotografie is een magische techniek waarmee je je eigen verhaal kan vertellen”

Image

Voor Wie:

Onze foto reizen in Afrika zijn geschikt voor iedereen die van wilde dieren en de natuur houden. De spectaculaire landschappen en en een grote variatie van wildlife, ongerept, ruig en puur. Wij bieden u de gelegenheid om alles wat met “de bush” te maken heeft van zo dichtbij en puur mogelijk te ervaren en u de kans te bieden om zo een van uw eigen unieke foto momenten vast te kunnen leggen. Door begeleiding van een professionele fotograaf is uw niveau niet van belang. Onze fotograaf kan door jarenlange ervaring iedereen van de juiste tips & tricks voorzien.

Een onvergetelijk avontuur met bijzondere momenten en een overweldigende (natuur) beleving.

Gaat u met ons mee?

 

De foto safari’s die Ku Sungula Travel organiseert zijn als volgt opgebouwd:

 • Ku Sungula Travel organiseert natuur- en foto reizen met passie
 • Prijs en kwaliteit staan hoog in het vaandel
 • Verblijf in een luxe lodge of ons volledig verzorgde tentenkamp in de natuur
 • De Afrikaanse keuken zal onze magen goed vullen zodat we de volgende dag weer op pad kunnen
 • In verschillende gebieden verblijven we een paar dagen achtereen zodat we voldoende tijd hebben het gebied te verkennen om zo de mooiste foto’s te kunnen maken

 

Omdat wij het belangrijk vinden …………

Wij reizen met zeer ervaren lokale gidsen. Zij weten als geen ander alles over de lokale cultuur en natuur. Deze gidsen weten als geen ander hoe je de auto in de ideale foto positie moet zetten.

Ku Sungula Travel richt zich voornamelijk op quality time! En niet op kwantiteit. Ons motto is niet even een plaatje schieten maar de tijd nemen de beleving voelen en die in een prachtige foto mee naar huis nemen!

Leer van onze fotograaf! Uitleg toegespitst op uw ervaringsniveau. Tips voor camera instellingen en het gebruik van een telelens. De gehele reis zullen er op fotografisch gebied veel fotografische disciplines aan bod komen. Onze fotograaf is uw vraagbaak tijdens alle foto besprekingen. Waar let je op bij natuur fotografie en hoe versterkt compositie natuur fotografie?

 

Waarom Ku Sungula Travel?

 • Door de goede voorbereiding brengen wij u op de mooiste plekjes en op de juiste momenten!
 • geheel verzorgd en ontzorgd! Een snufje avontuur gecombineerd met luxe!
 • Minimaal 4- maximaal 7 deelnemers
 • Genoeg ruimte in de open safari auto om uw apparatuur mee te nemen
 • Altijd plek aan de buitenkant van de open safari auto zodat u altijd een goede focus heeft voor de foto’s die u gaat maken

 

Klik verder naar ons aanbod voor de foto safari’s 2020

 • Foto safari experience Kruger Zuid Afrika
 • Bijzondere, ruig en pure foto safari Botswana

“Herinneringen zijn er voor altijd! Fotografie houdt ze levend!”

Image

Meer informatie

Via onderstaand contactformulier kunt u meer informatie aanvragen over Spectaculaire en prikkelende foto safari’s in Afrika.