Foto Safari Experience Kruger Zuid Afrika

Ku Sungula Travel onderscheid zich in een volledig verzorgde en ontzorgde bijzondere fotosafari’s vol verassingen!

Tijdens dit foto avontuur trekken we erop uit in de overweldigende natuur van de Afrikaanse bush in het Balule Nature Reserve te Zuid Afrika. Het Balule Nature Reserve heeft een open verbinding met het Greater Kruger Park en beslaat een oppervlakte van 40.000 ha. We zijn te gast tijdens deze foto experience op Ku Sungula Safari Lodge, waar u dagelijks wordt meegenomen op diverse game drives een bush walk en hele dag zullen we verblijven in het Kruger Park. Spannende ontmoetingen met de vele dieren groot en klein. Een belevenis om nooit te vergeten. Kwaliteit, exclusiviteit, professionaliteit en individuele begeleiding in een kleine groep zijn de belangrijkste kenmerken van dit fotoavontuur.

Van dag tot dag

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 1

In de middag zult u arriveren op Ku Sungula Safari lodge. Ku Sungula is gelegen in het Balule Nature Reserve een 40.000 ha groot prive reservaat wat deel uit maakt van het Greater Kruger Park en een open vermindering heeft met het Kruger National Park. Bij aankomst op lodge waar u onder het genot van een welkomst drankje en hapje kennis kunt maken met onze fotograaf en de rest van ons team dat u de komende dagen zal vergezellen op deze wonderbaarlijke foto safari. Later deze middag staan onze bevlogen gids en tracker klaar met de open safari auto en u en onze fotograaf meenemen op een 3 uur durende middag game drive. De drives gaan vooral Off Road en ze zullen u heel dicht bij de dieren weten te brengen. Dus fotoplezier gegarandeerd.

Dag 2

Vroeg uit de veren na een kop koffie/thee en wat lekkers zullen onze gids, tracker en fotograaf u meenemen op een ochtend game drive. Bij terugkomst staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt zal onze fotograaf de eerste foto shoots met u doornemen en eventuele aanwijzingen geven om de door u reeds gemaakte foto’s nog beter naar voren te laten komen. Na de lunch hebt u tijd bij te komen van de eerste mooie indrukken en kunt u relaxen aan het zwembad.Later in de middag staat gaan we weer op een middag game drive waarbij we tijdens de pauze de ondergaande zon proberen te vangen in een geweldig foto moment.

Dag 3

Vandaag staat een volle dag Kruger National Park gepland. In een open safari auto waarvan de zijkanten open kunnen zullen we vertrekken naar dit wereld beroemde park. Kruger National Park of kortweg Krugerpark is een omvangrijk wildpark in de noordoostelijke provincies Limpopo en Mmpumalanga van Zuid Afrika, op de grens met Zimbabwe en Mozambique. Het is een van de bekendste wildparken in Afrika en trekt jaarlijks een groot aantal toeristen. Het Krugerpark is 380 km lang, gemiddeld 60 km breed en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 20.000 km2. Onze gepassioneerde gids neemt de tijd bij elk mooi foto moment zodat u de meest geweldige foto's kunt maken. De gehele dag rijden we door het park en zal onze gids u de mooiste plekjes laten zien en proberen zoveel mogelijk dieren voor u te spotten.

Dag 4

Begroet de nieuwe dag in de bush en explore de fantastische Afrikaanse natuur te voet. Vergezeld door een van onze gewapende gidsen en onze fotograaf gaan we op pad. We sluiten de bushwaak af met een bush breakfast. De verdere ochtend wordt ingeruimd voor een evaluatie van de laatste dagen en zal onze fotograaf u nog de nodige tips en trucks meegeven voor de foto shoots van de komende avond en morgenvroeg. Na de lunch is er wat quality tijd voor u zelf. Laat in de middag genieten we allen weer van een fantastische middag game drive. We sluiten de dag af met een typisch Zuid Afrikaanse braai (bbq) verzorgd door onze chefs in de Boma.

Dag 5

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Vanmorgen na de ochtend game drive en een uitgebreid ontbijt is het tijd afscheid te nemen van elkaar. Rond de middag zal de shuttle service arriveren om u naar uw volgende bestemming te brengen. U zult vast en zeker voldoende foto's hebben om nog heel lang na te kunnen genieten van deze geweldige foto safari.

5 dagen
09-13 Mei 2020, 16-20 Mei 2020, 30 Mei-03 Juni 2020, 20-24 Juni 2020, 27 Juni - 01 Juli 2020, 14-18 September 2020, 21-25 September 2020, 21-25 November 2020, 27 November - 01 December 2020, 05-09 December 2020, 12-16 December 2020

Maximaal 4-7 personen
De tour gaat van start bij een minimum inschrijving van 4 deelnemers.
€ 1.864
per persoon op basis van twee personen per kamer
Exclusief:
 • Internationale vlucht
 • Persoonlijke uitgaves
 • Tip geld
 • Vaccinaties
 • Eventueel extra verblijf voor en na de trail
Inclusief:
 • Shuttle transfer van en naar Johannesburg O.R. Tambo
 • Accommodatie, maaltijden en drankjes
 • Activiteiten zoals aangegeven
 • Alle entree- en park gelden
 • Professionele fotograaf
 • Bevlogen gids

Meer informatie

Via onderstaand contactformulier kunt u meer informatie aanvragen over Foto Safari Experience Kruger Zuid Afrika.