Ku Sungula Travel

Ku Sungula Travel

Elke reis is uniek bij Ku Sungula Travel

Het aanbod van Ku Sungula Travel is oneindig! Ons doel is het realiseren van jouw droomreis! Hierbij gaan wij verder dan enkel het bemiddelen.

Met persoonlijke aandacht, service, creativiteit, kennis, contacten en een enorme passie maken wij van uw reis droom, een droomreis!

Expertise

Het unieke aan Ku Sungula Travel is onze ervaring en expertise die ver teruggaat.
Al ruim 20 jaar zijn we actief in het organiseren van (bedrijfs)evenementen met 4×4 auto’s. Hierin kunnen we onze voorliefde voor Landrovers en passie voor plannen en organiseren kwijt.
In 2016 gingen we de grens over toen we trotse eigenaren werden van Ku Sunugla Safari Lodge.
Enkele jaren later besloten we ons aanbod compleet te maken met het aanbieden en verzorgen van complete reizen. Hier is Ku Sungula Travel ontstaan.

Ervaringen

De vele reizen zowel zakelijk als privé hebben voor onze enorme kennis en ervaring gezorgd. Elk jaar reizen we naar nieuwe plekken om onze kennis te blijven ontwikkelen.

Zoutvlaktes in Botswana, het oceaan leven in St. Lucia of kamperen in Limpopo National Park in Mozambique.  Afrika heeft zoveel te bieden en dit delen we graag met jou!

Onder inspiratie reizen zijn een aantal voorbeeld reizen terug te vinden maar uiteraard is elke reis uniek en staan jou wensen bovenaan.

 

Werkwijze

Maatwerk reizen hebben niet alleen te maken met de geweldige passie voor de diverse bestemmingen, maar ook met de diepe wens om iedere reiziger  een ongeëvenaarde beleving te bieden.

Persoonlijke service is hierbij erg belangrijk! We voegen jouw reiswensen en onze expertise samen tot een uniek voorstel. Het zijn de details die het verschil maken om jouw reis uit te bouwen tot een unieke beleving.

Voor het bespreken van je persoonlijke reiswensen kun je contact opnemen via e-mail, telefoon of het contactformulier.

We plannen graag een kennismakingsgesprek in!

 

 

Meer informatie