Incentive reizen

Een blijk van waardering voor personeel

Een incentive reis waar nog lang over nagepraat wordt!

Personeelsreis, bedrijfsjubileum, educatieve business course of incentive reis organiseren! Ku Sungula Travel maakt een business trip onvergetelijk!

Ku Sungula Travel organiseert incentive reizen. Ideaal om als motivatie aan te bieden aan werknemers of om relaties te bedanken voor de goede samenwerking. Het aanbieden van een incentive reis is een krachtig instrument voor team building binnen een organisatie. Ook is het een onmisbaar hulpmiddel bij inspanningen voor een goed relatiebeheer.

Bij onze incentive reizen kun je rekenen op een op maat gemaakte groepsreis waar veel persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer.

Wij beschikken over een jarenlange ervaring en kennis over Zuidelijk Afrika. Met Ku Sungula Travel ben je verzekerd van creatieve input en een tomeloze inzet, die een incentive reis een bijzondere en onvergetelijke ervaring maken!

In ons intakegesprek verkennen we je wensen, het doel van de reis en het reisgezelschap. Binnen jouw budget maken wij een passend voorstel op maat.

De reis begint bij ons al voordat alle reisgenoten hun koffer hebben gepakt!

Van prikkelende teasers, opvallende uitnodigingen tot een unieke invulling van het programma. We omlijsten je incentive met een scala van speciale momenten.

De reis zal volop gevuld zijn met speciale momenten die de relaties zullen verbeteren en de deelnemers laat genieten.

Vooraf
  • Intakegesprek
  • Voorstel op maat
  • We denken & ontwerpen een pakkende uitnodiging voor de reis
Tijdens
  • We bezoeken de mooiste locaties
  • Spectaculaire activiteiten
Achteraf
  • Tijdens de reis gaat er een fotograaf mee die alle momenten vastlegt. Na de reis geeft de werkgever alle gasten een mooi fotoboek mee naar huis.

 

Raak geïnspireerd!

Ben je benieuwd hoe je het verschil kunt maken met een reis van Ku Sungula Travel? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op!

Via onderstaand contactformulier kunt u meer informatie aanvragen over Incentive reizen.