Incentive reizen

" Een (incentive) reis waar nog lang over nagepraat wordt!"

Personeelsreis, bedrijfsjubileum, educatieve business course of incentive reis organiseren! Ku Sungula Travel maakt uw (business) reis onvergetelijk!

Ku Sungula Travel organiseert incentive reizen. Ideaal om als motivatie aan te bieden aan uw werknemers of om uw relaties te bedanken voor de goede samenwerking. Het aanbieden van een incentive reis is een krachtig instrument voor team building binnen uw organisatie. Ook is het een onmisbaar hulpmiddel bij uw inspanningen voor een goed relatiebeheer.

Bij onze incentive reizen kunt u rekenen op een op maat gemaakte groepsreis waar veel persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer.

Wij beschikken over een jarenlange ervaring en kennis over Zuidelijk Afrika. Met Ku Sungula Travel bent u verzekerd van creatieve input en een tomeloze inzet, die uw incentive een bijzondere en onvergetelijke ervaring maken!

In ons intakegesprek verkennen we uw wensen, het doel van de reis en het reisgezelschap. Binnen uw budget maken wij een passend voorstel op maat.

De reis begint bij ons al voordat u en uw reisgenoten hun koffer hebben gepakt!

Van prikkelende teasers, opvallende uitnodigingen tot een unieke invulling van het programma. We omlijsten uw incentive met een scala van speciale momenten.

Raak geïnspireerd!

Ben u benieuwd hoe u het verschil kunt maken met een reis van Ku Sungula Travel? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Vooraf
  • Intakegesprek
  • Voorstel op maat
  • We denken & ontwerpen een pakkende uitnodiging voor de reis
Tijdens
  • We bezoeken de mooiste locaties
  • Spectaculaire activiteiten
Achteraf
  • Tijdens de reis gaat er een fotograaf mee die alle momenten vastlegt. Na de reis geeft u uw gasten een mooi fotoboek mee naar huis.

De reis zal volop gevuld zijn met speciale momenten die de relaties zullen verbeteren en de deelnemers laat genieten.

Meer informatie

Via onderstaand contactformulier kunt u meer informatie aanvragen over Incentive reizen.