Zakelijke reizen

Maak van je zakelijke reisdroom een droomreis!

Alles is mogelijk!

Een avontuurlijke reis met persoonlijke antwoorden of als blijk van waardering naar werknemers. Ku Sungula helpt je hier graag bij!

Het team van Ku Sungula Travel heeft de juiste expertise en drive een breed scala aan reizen voor iedereen aan te bieden. Dit volledige aanbod bevat ook zakelijke reizen.

Door middel van ervaring, de juiste connecties en een dosis creativiteit stellen we samen met de klant een zakelijke reis samen. Het hoofddoel van deze zakelijke reizen is dat mensen goed in hun vel zitten zowel op privé als zakelijk vlak.

 

Coachingtraject of businesstrip?

We faciliteren op maat gemaakte coachings reizen, voornamelijk naar Zuid-Afrika. Met een eigen bedrijfscoach of geheel verzorgd door Ku Sungula inclusief professionals, activiteiten in de bush, safarivoertuigen, slaapplaatsen en catering. Ook is er ruimte voor coachingsgesprekken, rust en eigen invulling op basis van wensen.

De organisatie van een incentive reis is meer gericht op een blijk van dank of als motivatie voor personeel.  Denk aan een grote personeelsreis, bedrijfsjubileum of educatieve business trip. Een incentive reis biedt de nodige inspanning en fun, met als doel teambuilding binnen de organisatie.

Inspiratie nodig? Bekijk onze ervaringen. Het liefst geven we hier samen een persoonlijke draai aan, voor een uniek en onvergetelijk avontuur!

“'Door onze jarenlange reis ervaringen naar Afrika en het juiste team van Ku Sungula ben je verzekerd van een geslaagde reis.'”

Image