Bouw je droomreis!

Jouw reis dromen + onze kennis = jouw droomreis

“Yolanda: "Het organiseren, plannen en realiseren van droomreizen doet mijn hart sneller kloppen. Als jij een reis wilt waarbij al jouw reiswensen in vervulling gaan, dan ben je aan het juiste adres. Door de expertise van mij en mijn team, jarenlange reiservaring en lokale contacten in Zuid-Afrika, kan ik jou dit prachtige land op de mooist mogelijke manier doen laten ervaren."”

Image

Hoe gaan we te werk?

Bij Ku Sungula travel ben je verzekerd van een deskundig en persoonlijk advies. Elke reisaanvraag is anders én juist daarom is onze passie voor het vak zo groot!

Een luisterend oor wanneer de eerste wensen op tafel komen tijdens het kennismakingsgesprek. Hierna zetten we onze expertise en lokale contacten in om je te verrassen met de mooiste locaties en activiteiten. We bespreken de reis van dag tot dag en helpen je met al je reisvragen. Bijvoorbeeld bij het boeken van een voordelige internationale vlucht.

Alles geregeld? Ga gerust op DROOMREIS! 

Kennismakingsgesprek

Iedere aanvraag is uniek en dat maakt reisagent zijn zo leuk!

Wat is jouw reisdroom? Een korte safari trip, 3 weken rondreizen door verschillende landen, op avontuur in een 4WD voertuig of bush en beach combineren?

We beginnen met het in kaart brengen van je wensen. Wie gaat er mee op reis en hoe lang? Met alles wordt rekening gehouden. Hoe wil je reizen, welke activiteiten zijn een must en op wat voor locaties wil je verblijven?

We bespreken het budget en werken een passend reisprogramma voor je uit.

Voorstel reisprogramma

Het team van Ku Sungula travel werkt een reisprogramma uit wat we in een vervolg gesprek toelichten.
Van dag tot dag nemen we je mee in activiteiten en accomodaties.

We bespreken vervoersmiddelen, transfers en eventuele binnenlandse vluchten.

Met jouw nodige input passen we de reis aan tot dat deze volledig voldoet aan alle wensen.

Niks is te gek! Slapen in een boomhut, bungee jumping van Bloukrans Bridge, wildkamperen in Botswana of een glimp opvangen van de angstaanjagende zebra migration?

We doen onze uiterste best om al jouw wensen in vervulling te laten gaan!

Boekingen

Akkoord en blij met je reisvoorstel?
Dan leggen alle overnachtingen en activiteiten vast. We ondersteunen met het boeken van een internationale vlucht en attenderen je op het tijdig plannen van vaccinaties en het regelen van de juiste verzekeringen.

Het beste is om je reis ruim van te voren te boeken, minimaal 6 maanden. Mocht je tijdens de schoolvakanties willen reizen dan soms nog eerder.

Dit adviseren wij omdat je dan de meeste kans hebt dat alles wat je wilt gaan doen nog beschikbaar is. Sommige safari lodges zijn in de populaire maanden namelijk al lang van te voren volgeboekt

Voorbereid op reis

We geven je de laatste tips en tricks. Bijvoorbeeld wat er niet mag ontbreken in je koffer.

Ga gerust op reis. We zijn voor en tijdens je reis bereikbaar voor vragen. We hebben een lokaal kantoor in Zuid Afrika waardoor we ook lokaal ondersteuning kunnen bieden.

Zelf zijn we natuurlijk ook regelmatig op reis in het Mooie Afrika of te vinden op onze Ku Sungula Safari Lodge.